Apartamente 1 cameră

In proiectul nostru veti regasi 4 tipuri de apartamente cu 1 cameră, gandite si compartimentate ergonomic, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati cat mai mult de spatiul util pe care il aveti la dispozitie

Mai multe detalii

Apartamente 2 camere

Elements by the Lake va pune la dispozitie o varietate de apartamente de 2 camere, astfel incat dumneavoastra puteti alege intre mai multe tipuri de compartimentari.

Mai multe detalii

Apartamente 3 camere

Va prezentam diferite tipuri de apartamente de 3 camere, foarte spatioase si bine compartimentate. Acestea beneficiaza de terase generoase, astfel incat veti uita rapid ca sunteti intr-un apartament; va veti simti ca intr-o casa de vacanta.

Mai multe detalii

Apartamente 4 camere

Pentru ca stim ca spatiul este important pentru dumneavoastra, va punem la dispozitie si apartamente foarte spatioase, de 4 camere, astfel incat sa va puteti bucura de toate momentele alaturi de famila dumneavoastra

Mai multe detalii

DUPLEX

Proiectul nostru va ofera toate facilitatile unei case, la avantajele unui apartament. Va prezentam apartamentele duplex, a caror suprafata este dublata deoarece acestea se incadreaza pe doua etaje, beneficiind de scara interioara.

Mai multe detalii

Penthouse

Elements by the Lake promoveaza un stil de viata inedit. Amplasat chiar pe malul lacului Straulesti, cu o priveliste minunata, penthouse-ul este apartamentul care in valoare toate aspectele deosebite ale acestui proiect.

Mai multe detalii