Disclaimer

Toate imaginile și informațiile prezentate în această prezentare sunt cu titlu informativ și nu constituie ofertă sau angajarea unor obligații contractuale de conformitate pentru Black Oak Developer & Contractor S.R.L
Până la recepția imobilului din proiectul ELEMENTS Straulesti, orice modificare adusă acestuia sau prezentului material nu implică, sub nicio formă, obligativitatea companiei de a notifica nicio terță parte sau de a actualiza informațiile prezentate în această brosură.

Prețurile prezentate în acest material sunt exprimate în Euro și NU conțin TVA. Valoarea taxei pe valoare adaugată poate fi de 5% din valoarea locuinței sau de 19%, în funcție de eligibilitatea cumpărătorului. Puteți să ne solicitați mai multe informații pentru a stabili dacă vă calificați la achiziția unui imobil cu cotă redusă de TVA, conform termenilor legali în vigoare la data achiziției.
Suprafețele sunt exprimate în metri pătrați și pot exprima, după caz, suprafețe utile interioare sau suprafețe utile totale (ce includ si suprafata terasei).

Prezentul material nu poate fi reprodus, comunicat nici fizic și nici electronic, parțial sau în tot fără acordul scris al dezvoltatorului. Actualizarea informațiilor va fi realizată prin website-ul de prezentare al companiei sau al proiectului și aceste informații pot fi consultate prin accesarea site-ului oficial al dezvoltatorului sau al proiectului.

Puteți consulta oferta actualizată accesând website-ul oficial: www.lac-straulesti.ro