Dotari si Finisaje

Lift Schindler

Tâmplărie VEKA

Veka-Softline-76

Înfiinţată la 5 martie 1999, ca o companie afiliată a grupului Schinder, Schindler România S.R.L. este unica responsabilă pentru distribuirea, instalarea şi întreţinerea tuturor produselor Schindler (ascensoare şi scări rulante) în Romania. Acestia pun la dispoziţie noi produse şi tehnologii inovative din domeniu, toate în conformitate cu normele europene.

Brandul VEKA se bucură de recunoaștere internațională atât pentru calitatea profilelor sale, cât și pentru valoarea adăugată a serviciilor sale, unitare peste tot în lume. Cu o experienta de peste 40 de ani, VEKA se bucura astazi de renume la nivel mondial, fiind lider pe segmentul sistemelor din PVC destinate producției de tâmplărie termoizolantă pentru ferestre și uși.

Centrala IMMERGAS

Încălzire în pardoseală

res_2933956dadd0ed56b712c404833c3a66
  • Clasa 6, cea mai ecologica sub aspectul emisiilor reduse de oxizi de azot (NOx), conform standardelor europene
  • Clasa energetica A
  • Performante hidraulice deosebite oferite de pierderile minime de presiune in modulul de condensare

TECEfloor – este un sistem de încălzire în pardoseală complet – ce constă în ţevi plastic, plăci pentru izolare, distribuitoare inox şi plastic, grup de amestec cu pompa electronică, servomotoare, termostate, carcase etc. Toate componentele sistemului sunt testate 100% şi sunt de cea mai înaltă calitate germană.

Acest material are scop informativ si nu reprezinta o oferta sau un contract. Mobilierul este cu titlu de prezentare. Datorita schimbarilor ce pot surveni pe perioada constructiei si in functie de stocul furnizorilor, unele din dotari sau finisaje pot fi modificate, pastrand aceeasi calitate si specificatii tehnice similare si in deplina concordanta cu orice contract semnat.