Domeniul imobiliar in Romania
Unul dintre cele mai puternice sectoare economice din România este cel al imobiliarelor. Atât proprietățile comerciale, cât și cele rezidențiale cresc în valoare în întreaga țară, capitala găzduind oportunități semnificative de investiții. Piața imobiliară din București este în stare excelentă, cu prețuri imobiliare comerciale și rezidențiale în continuă creștere. De exemplu, acum prețul pe metru patrat util al unui apartament de doua camere este cuprins între 800 și 1300 de euro – acum 5 ani, era între 600 și 800 de euro.

Randamentul. De ce ar trebui să investim în imobiliare?
Tendințele actuale includ achiziționarea de terenuri și proprietăți, cu intenția de a vedea creșterea valorii pe măsură ce piața imobiliară continuă să crească. Odată cu apariția frecventă a investițiilor în și în jurul Bucureștiului, vă puteți aștepta să obțineți un profit semnificativ atunci când faceți investiții bine calculate pe piața imobiliară a orașului. Bucureștiul a înregistrat aproape 70% din totalul investițiilor imobiliare, evidențiind puterea crescândă a domeniului imobiliar din oraș.

Imobiliarele pot spori raportul dintre rentabilitate si risc, oferind randamente competitive. În general, piața imobiliară este una cu o volatilitate redusă, mai ales în comparație cu acțiunile și obligațiunile. Piața imobiliară este, de asemenea, atractivă în comparație cu surse mai tradiționale de investitii cum ar fi depozitele în bănci.

Randament raportat la inflație
Capacitatea imobilelor de acoperire a inflației provine din relația pozitivă dintre creșterea produsului intern brut (PIB) și cererea de bunuri imobiliare. Pe măsură ce economiile se extind, cererea de bunuri imobiliare determină creșterea chiriilor, iar acest lucru, la rândul său, se traduce prin sporirea veniturilor. Prin urmare, imobilul tinde să mențină puterea de cumpărare a capitalului, ocolind o parte din presiunea inflaționistă asupra chiriașilor și încorporând o parte din presiunea inflaționistă, sub forma aprecierii capitalului.

De ce proiectul nostru este cea mai buna alegere pentru dumneavoastra?
Black Oak este o companie cu capital românesc, care și-a început activitatea cu idealul de a schimba ceva. Black Oak prezinta o viziune inovativa, deschisă către noi provocări, aducând totodată soluții la multe dintre problemele pe care le-am sesizat de-a lungul timpului în societatea noastră. Black Oak își propune ca, cu pași mici dar siguri, sa ridice comunitatea în care traim la standarde europene. Așa cum se spune, dacă vrem sa vedem o schimbare în lume trebuie sa începem cu noi. Noi am început deja, vă invităm și pe dumneavoastră să vă alăturați drumului nostru pentru a transforma România în țara în care ne dorim cu toții să trăim.