Investitiile in proprietati rezidentiale sunt optiuni de luat in considerare atat in momentele de crestere economica, cat si in momentele de reasezare ale pietei. Investitiile imobiliare sunt una dintre cele mai profitabile afaceri  nu doar din Romania, ci si din toata lumea. De ani de zile, marii investitori au bagat o mare parte din veniturile lor in proiectele imobiliare si astfel si-au sporit averea . Din Romania, Bucurestiul este una dintre cele mai atractive zone pentru investitiile de acest fel. Majoritatea site-urilor de specialitate dezvolta de ani de zile acest subiect si in continuare plaseaza capitala ca fiint prima alegere in vederea investitiilor imobiliare.

Oamenii au inceput sa se reorienteze de la clasica varianta de a depozita banii in banci, catre alte metode care au o rentabilitate mai mare decat dobanzile propuse de banci. De-a lungul timpului s-a observat ca investitiile in imobiliare sunt printre cele mai rentabile, astfel ca se observa reorientarea populatiei catre aceasta zona. LAC STRAULESTI Condominium reprezinta o oportunitate pentru orice investitor care cauta un randament peste medie. Avand in vedere planul de dezvoltare al zonei, este un proiect ideal pentru investitia dumneavoastra. Pozita excelenta pe malul lacului Straulesti, cu peste 5000mp de spatii verzi si zona de agrement,  cu o deschidere de peste 150m si peste 90% dintre apartamente cu vedere libera la lac, pozitioneaza proiectul nostru ca fiind printre putinele din capitala cu aceste facilitati

Cel mai mare avantaj il are achizitia unuia sau mai multor apartamente din stadiul de proiect. Acest lucru inseamna ca dumneavoastra achizitionati apartamentul respectiv la cel mai mic pret raportat la stadiul proiectului, iar in momentul in care proiectul este finalizat il veti putea vinde la un pret mult mai mare. Totodata, daca doriti sa vindeti dupa ce proiectele primariei de dezvoltare ale zonei sunt finalizate, aceste imprejurari vor creste exponential pretul apartamentului, generandu-va astfel un profit generos.